Ut och inandning

Jag kommer tillbaka hit om och om igen. Tillbaka till att skriva och att ventilera det som kommer ut och det som någonstans lever i mig hela tiden. Fascinationen av hur det är att vara människa och vad mänsklighet är och vad det handlar om. Ingen som riktigt vet men jag börjar se och förstå att det är en ständig förändring och ett ständigt flöde. Insikter som kommer och visdom som landar, passerar för att sen ta ny form. Det blossar upp i en total förvirring för att sen landa i något skönare. Det är vad livet är och vad det verkar handla om just nu. Att rida vågen, dansa med vinden i håret och ta emot, andas med varje blixtnedslag som kommer och landar vid mina fötter. Det är vad som är, det är det som sker i mig och den konst som jag dansar med just nu. Det är otroligt utmanande och otroligt mäktigt att se vad livet är och vad det kan handla om. Jag tappar mig lätt och jag tappar mig ofta, men i det finns det hela tiden en längtan. En längtan av att dela det som är finns i stunden. Fascination över livet, vad det är och handlar om behöver få formuleras med ord. Att skriva är för mig att kasta ankare för en stund och jag längtar efter att komma till en plats av kravlöshet i det igen. Jag är just nu någon som andas luften av perfektion och skönhet men orken för att ta tag i det som behövs för att nå dit och tålamodet för att lära mig, läsa igenom och kamma igenom alla borden finns inte riktigt. Vet inte ens om jag vill ha det. Vad gör lite stavfel och skeva formuleringar? 

I´m just letting it all go. Jag vill förmedla och dela min transformation. Ångestlarven i mig är i en puppa av sörja för att lära sig att hantera, bemästra och ta tillvara på dom magiska vingar som jag fick med mig att leva ut och bemästra i denna inkarnation. Uppgivenhet och magi i en enda röra. Att som högkänslig öppna upp från avstängdhet är oerhört utmanande just nu. Jag ser det vackra där bakom då och då och själen väntar på mig att komma hem. Jag vet det, och jag vet att målet på stigen utan karta är mer magisk än jag själv kan föreställa mig eller tro. 

Nu tog orken slut, men sätter en intention om kravlösa delningar kring det som är. Livet får visa hur mitt driv mot få dela i någon kreativ form kommer att se ut. 

Lot´s and lot´s of love from me to you. 

Lot´s and lot´s of love from now on. 

/Agnes 

glitterdimma

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *