Längtan efter explosion

Jag går en meditationskurs som jag skulle kunna skriva om i oändlighet. Men vill få uttrycka det som är idag. Jag har en meditationsmetod denna veckan som verkligen får mig att komma i kontakt med mitt stora jag. Kvinnan i mig. Min gudinna. Min urmoder. Min kraft. Det är som att jag känner i hela mig vad jag är menad för. Att ge värme och kärlek till allt som att min urmoders energi strömmar och strålar genom mig mig redo att se igenom och värna om varenda liten varelse tills jag stupar och dör. Vill ge genom allt det jag är. Hylla allt som är jag. Våga bryta norm. Våga se min natur.

Se att jag älskar att brinna, glöda för något. Se hur jag eldas upp för att falla ner igen i total vila efter ett rus. Möta mitt behov av att fånga precis dom stormarna för att sedan lyssna in och falla tillbaka i en trygg famn när jag ridit ut den stormen. Fånga min känsla för vad som är vackert, fånga min ärlighet och att våga stå rak i ryggen helt och fullt säker inför vad mina känselspröt säger till mig. Vad som är min sanning. Ser fram emot att få experimentera och njuta av att jag gillar att experimentera och äventyr med många olika saker. Att se hur kreativiteten får ta nya former. Kommer bara i kontakt med allt som är jag denna veckan och det är så vackert att se sin egna storhet.

Tack för det. Tack <3

glitterdimma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *