Längtar tillbaka till lusten

Jag har tappat tråden. Missar helt poängen med varför jag vill skapa och skriva. Det är ett mönster som jag går in i. Vill skapa något större av det som bara känns kul. Vill sälja det, få läsare, göra något av det och i samma stund som jag tar ett kliv åt det hållet dör inspiration och lust. Ni kan säkert relatera. Fett tråkigt. Har tappat inspirationen till att skriva för jag känner att jag vill förklara och berätta från början. Få alla att förstå, pedagogiskt inkludera från start.

Känner bara att… Fuck det. Jag ville skriva för att öppet dela min dagbok. Den får vara som den är. Det får bli hackigt, jag behöver och vill komma tillbaka till att göra det för mig. Skriva för mig. Sen får andra läsa om dom vill. Men jag, mig och min lust i fokus. Motståndet finns väl där av en anledning. Lusten kan få visa vägen så får det bli vad det blir. Jag längtar så mycket efter lust och nöje i livet. Det är allvarligt och jag gör arbete med mig själv för det mesta känns det som. Längtar efter att dricka vin med vänner och måla naglarna. Planera en resa för att det är kul och bara känna frihet i att jag kan följa min lust. Jag gillar att uttrycka mig, gillar ord. Gillar mig när jag skriver. Det får räcka. Fuck det andra. Fuck det. Blä. Prestationen kommer och äter upp min lust, slug som den slemmigaste lilla djävul. Men den sidan är bra med, men inte alltid. Nu kan den få vila. <3

 

glitterdimma

2 Comments

  1. Finaste, du är som en popcornmaskin 💕 All din energi, kreativitet, nyfikenhet som bubblar. Idéerna är fantastiska om du lägger ut dem på hela din tidslinje, men måste allt hända precis nu – eller nyss? Take care😘

    • Haha kanske inte, du börjar och har kanske alltid genomskådat mitt mönster i det <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *