Vår första kursdag

I helgen hade vi vår första helgkurs, det slutade i att det blev en dag och tur var nog det för jag var nockad av intryck. Nockad av det vi lyckades skapa. Förundrad över hur magkänslan kan vägleda. På något vis kände jag mig så guidad av mig själv och vågade stå kvar i det jag trodde på. Så fint att se hur jag och Anna-Sara kompletterar varandra på så många vis. Så fint att se hur den sidan i mig som är väldigt klarsynt, rakt fram och direkt fick bli uppskattad i sårbara situationer. Spännande att för en stund få utforska hur min inre övertygelse om det space som jag känt i hjärtat är sant att hålla fick bli verklighet och hur det kunde öppna upp.

Alltså jävlar, jag vet liksom inte hur jag ska närma mig det som blev riktigt. Känslan av att själen vill skrika, ni vet den där euforin som jag ofta känner. Den som får mig att vilja slå på tangentbordet för att orden inte rinner ur mig tillräckligt fort. Men det känns så sant i mig det vi skapade. Genom att skapa ett tillfälle, erbjuda tid och redskap för att få vara kreativ och utforska sig själv som individ skapades det magi. Det är så coolt, självgående healing. Lekfullhet, äventyr och bus. Det är som att den dagen delvis öppnade upp för allt jag tror på och längtar efter. Att få ta ner healing och konst till vardaglig, lättsam nivå. Väcka nyfikenheten hos andra för att de själva ska få utforska och känna inspiration.

Jag är även förvånad över hur lätt det gick, jag är helt utbränd i hjärnan och helt slut i kroppen men jag tror att det mest är på grund av att jag alltid är på spänn när jag har ansvar och tvivlet på mig själv finns där. Blev även så förvånad över vad det öppnades upp för mot slutet. Overload av allt ungefär. Som att jag vill trycka på paus i livet och be alla att stanna upp för att bara lyssna och låta allt sjunka in.

glitterdimma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *